|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Isto ti radi kao g-1000...samo je hiljadarka po meni bolji izbor,kao što kolega kaže...imaš 16 mesta za ritmove koje upišeš i stoje ti u klav,i kada je ugasiš,ostalo pozivaš sa ZIP-a...nema ni jednu boju sa VA serije....više ti tonski podseća na g-800 sa nekim doradama i poboljšanjima...svakako puno bolja sprava od g-800...s tim da ti g-1000 ima istu dirku kao g-800 a em2000 ima manju i mekšu dirku,kao na g-600...g-1000 mislim da možeš naći za manje,više oko 800 evra i to bi ti bio odličan izbor...ubaciš posle HD i cepaj...
Što se pozivanja ritmova tiče imaš dva načina koji su brzi..putem performansa,memorišeš boje,ritam,tempo itd,jedno dugme i sve ostalo je njegov posao,par sekundi i gotovo...ili preko LINKA,na mestima za LINK odrediš koji ritam da poziva,opet jedno dugme i to je to...a sve to vreme imaš na raspolaganju 16 ritmova koji su ti na dohvat ruke...tu sam svojevremeno uvek imao "dežurne" ritmove i to je to...ma sprava radi ubitačno... Nadam se da sam ti bio od kakve takve koristi...:-) Promijenjeno od Vule (10.05.2008 u 11:22 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Ja imam EM2000 i nemam problema sa njim....
1) Uzmi EM2000 jer je novija klavijatura...... 2) EM2000 ima 5 oktava i lepsu dirku (po mom udusu)... 3) 16 ritma mu ostaju u memoriji ,a ostale vuce sa zipa. Na tebi je da odlucis ,pa ti vidi ............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
kako misliš novija?
I još jedno pitanje...kolega reče da je lakša...nisam siguran baš? |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Matori,-koju god da kupis,-dobro je...
-Samo polako,-mojne nigde da zuris... Sacekaj i ostale,-mozda i iskusnije, da cujes sta ce da kazu... Pozdrav,-ziveo !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da ti malo olaksam pri izboru klavijature,roland G1000 i EM2000 su isti instrumenti
samo sto je EM2000 spakovan u manje kuciste sa 5 oktava i sa zvucnicima! A boje i ritmovi su im skroz isti! ![]() Naravno za razliku od G800 oni imaju ZIP disketu sa koje mozes da ucitas mnogo ritmova, sto nije slucaj kod G800!
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
pitas kako novija,pa pogledaj godinu proizvodnje G1000 i EM2000 i bice ti nadam se jasno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Uzmi Em2000 ako imas solo klavijaturu jer em je novija serija, ako nemas solo klavijature uzmi g-1000. Iste su oba syntha ali opet moras odluciti hoces li tezu klavijaturu i sa 76 keys ili laganu sa 61. Ako imas solo klavijaturu kakvu ja ti preporucivam em2000 opet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ja bih pre g1000. imao sam i jednu i drugu pre par godina ali je g1000 prava profi kljava ,napravljena jednom za svagda. samo moras naci dobru,to je stara sprava i vec su elektroliti verovatno pri kraju ali ako zabodes dobru ,prava stvar. moj ortak ima g-1000,kao nov,neverovatno koliko nova kljava,mislim i da je na prodaju
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kupovine, oko, pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|