|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Klavijature sa 88 vise sviraju one skolovane muzicare kao piano ili slicne stvari.
Nama tezgari normalno da ne trebaju.Al se u svakom slucaju meni jako dopadaju. Volim da imam neki ogroman Extreme i da odsviram neke unpluget stvari na njemu onako za dusu. Nema bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja ih volim najvise, sad imam 2 taki, XS mi je 88 a isto i GEM PROMEGA3.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Obozavam klavijature sa 88 dirki(hammer dirki),navikao sam na te dirke u
muzickoj skoli i super je osecaj svirati na njima neke balade,pop,jazz i te stvari... Za narodnjake naravno nije,ako neces da polomis prste ![]() Bas bih voleo jednu takvu da kupim ali sledece godine...
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma naravno da nije za svakog hamer mehanika. Na obicnim dirkama nikad ne moze da se ima osecaj pravog klavira mada moj profesor kaze da ni na klavijaturama sa hamer mehanikom isto nije taj potpun osecan kao na klaviru ali je priblizan. Ja sam imao jednu yamahinu klavinovu pa sam dao malom bratu da vezba ali opet moram da uznem jednu za sebe ipak je zakon za vezbu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
evo, malo, zanimacija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|