|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
performance
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
tako i meni nesto odesava...
ubacim rumbu.... sve na stelujem miksetu..... sviram lepo forspil, pa onda fill1.. pa onde mi se sve nenormalno pojaca... i moram da smanjim na mikseti.. preverio sam u style VOLUME, i sve normalan meni to nejasno? poz Vladan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
meni se to isto desavalo kad sviram s bendom a ja moram bas i solo.....kad uključiš klavijaturu odma mu prebaci manuel bas...tak da nepustas ritmove,,,
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.10.2007
Downloads: 358
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
To je bug u sistemu kod pa serije i ne poznajem jos nekoga da je resio taj problem sa manual bas. I meni se to desava. Mislim da su to ispravili kod pa800.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
To na pa800 moze veoma lako, upalis bilo koji style iskljucis Sinhro start-stop, upalis manual bass i mozes da picis...
Ali kod pa80 je malo zajebano, jedna varijanta ti je da sve boje u perform nivelises, sto ce da ti oduzme malo vremena, pa upalis Manual bass i to ce da radi...druga varijanta je da sviras na LOVER, s tim sto moras bass da osushish, i da ga opalis na Output 3, e taj bas nemozes da pojacavas na klavijaturi, nego samo na Mixeti, pokusaj!
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Ovako, Znaci Kad Sviram Sa Manual Bass I Odaberem Drugu Neku Boju, Kod Mene Se Bass Smanji Dosta, I Ostane Takav, Stisnem Split Point Par Puta Onda Se Pojaca Kako Treba, Al Opet Kad Promjenim Boju On Se Smanji.
Ali Probaj Da Ugasis Klavjeture I Kad Je Upalis Odaberi Stil Na Kojem Oces Da Sviras Bass, Nemoj Stiskati Manual Bass Odmah, Vec Prvo Prelistaj Par Boja U Performance Izmjenjaj Ih, I Onda Na Bilo Kojoj Boji Odaberi Manual Bass, I Probaj Promjeniti Boju, Malo Ce Se Smanjiti, Mozda I Nimalo, I Kad Mjenjas Boje, Ostane Bass Kako Treba. Pozdrav Evo sad sam isprobao i radi mi na svakom ritmu dobro, znaci kad upalite klavjeture iskljucite single touch i odaberite neki ritam na kojem hocete da svirate, zatim odabrati 3,4, zaredom boje, samo da se izmijene, i onda stisnite manual bass i to je to, kod mene radi kako treba... mislim da je ovo dobro rijesenje i da sam prvi koji je skontao ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gogspa80 (28.04.2008 u 12:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ja koliko se sjećam trebalo bi ovako funkcionirati:znači kad upališ sint isključiš "single touch",zatim izabereš u nekom ritmu gje ti taj željeni bas,onda pojačaj "volume" potenciometar do kraja pa tek onda prebaci na "manual bas". Tako si onda taj bas "smrznuo" i uvijek će raditi na toj jačini,a kad budeš boje mijenjao onda znači pojačavaš/smanjuješ sa volume potenciometrom.To je to.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bass, korg, pa80 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|