|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja na va7dok sam imao nisam znao da napravim terce. A na g800 valjda je moglo nesto. Uglavnom rolandovi aranzeri su specificni po tome i sto nisu nesto bog zna sta za solo, uvek sam morao da imam jos jednu klavijaturu za solo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Postoji fora sa midi kablovima,ali je toliko komplikovano da me nije ni zanimalo da proučavam šta i kako....
|
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.06.2007
Mjesto: BL
Godina: 42
Downloads: 463
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa2
Interesi: pcele
![]() |
![]()
ja imam g 1000 imam jedu boju sa tercom,dobio kad sam kupio klavis,prave se tako sto upalis uper 2,splita,whole left,whole right i onda dobijes lower 1,2 na desnoj ruci i onda na lowere stavis boje koje hoces da ti budu terce,s tim sto unutra moras da podesis za svaki ton tercu tako da za svaki tonalitet posebno,jest malo komplikovano....
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ajde nek neko snimi neki demo,pa da ja čujem tu tercu
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja na va 7 nisam nikako mogao da napravim terce ali sam na g800 imao ali sam ga prodao pre 3 godine. mislim da u kompu imam za g seriju neke terce pa cu staviti na download pa ko ima tu klavijaturu neka proveri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nikad nisam cuo na rolandove aranzere terce, i ako ima neko nesto tako verujem da nije to to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Tony, nja znam as ako vdeka neki ima tova. Vsickite ne koristat G70 a isto i mnogo niv
ne znaat, as shte proba da vida nestho ako mozaj pa shte ti kazvam. Za G70 njamam nisto sega oti ne go raboti mnogo ama shte se potrudam da najdam. Zdravej
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|