|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Saobracajni Inspektor
|
ma najveci bludnik i zajebant na forumu, nije ovo dzabe njegov kutak kuca u kojoj vaze samo alenova pravila a to je da nema pravila hehhehe
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Ja mislim da sam prvo teslu upoznao kad sam dosao ovdje
Ma lik i po
|
|
|
#3 |
|
Nishki
|
Lik iznad je LJUDINA.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nishki
|
Covek koji je iznad Je :
KRALJ... Sampion.... Car..... Naj bolji covek koji mi je uvek pomagao...... Jedna dobra dusa..... Pravi smeker....... Pravi mangup......... Naj FACA......... Nevidjeni SVALER...... Naj PAMETNIJI........ Jednostavno NAJ BOLJI COVEK NA SVETU ........... Mislim "STA RECI"........
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
O kome ti to
E Milanche je drugarchina I ljudina u pravom smislu te rijeci
|
|
|
#6 |
|
Nishki
|
Pa vidi se brate ko je iznad
![]() Mislim "STA RECI"........
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Sta reciiii a ne slagati
|
|
|
#8 |
|
Odomaćeni član
|
Tesla? Sta reci o Tesli?
Sjajan kolega, prilicno aktivan na forumu... ma sve najlepse ![]() @Pilence Gde samo nalazis ideje za ovakve postove? Odlicno razbijaju monotoniju...
|
|
|
#9 |
|
Odomaćeni član
|
Ujeeeee... sporo kucam, ocigledno...
![]() EDIT: ... ne zamerite, sad ce 2 ujutro... sporo citam i lose vidim, ocigledno...
... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1 Promijenjeno od jager (08.04.2008 u 02:49 sati) Razlog: Ajooooj... corav sam... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
DJ i Maskota!
|
Osoba izn ad divno celjade,jes da ga ne poznajem ali ne bih imala nista protiv da ga upoznam
![]() Post Script:Nemam nista protiv da vam stavim jos spamerskih tema
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| iznad, napisite, nesto, osobi |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|