|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
KRVAVI
|
Djole,aj menjaj tu babu!!!
Inace Djole je dobar lik,mazicu ga i pazicu ga i zvacu ga Djole bez Bn!
don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! Promijenjeno od neconix (07.04.2008 u 14:28 sati) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
|
Joj ovo se pretvara u neki ljubavni sajt...
|
|
|
#3 |
|
DJ i Maskota!
|
Osoba iznad je u zabludi,ovo je ljubavno,erotsko,muzicki sajt,za sve ljude dobre volje
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
|
"Pilence" eto sad si i iznad mene.
![]() Pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
DJ i Maskota!
|
Osoba iznad je moj veliki drug i kolega iz Nisa.Jedno divno celjade.Pozdrav Vlajko za tebe i Medeno srce od Dusice
|
|
|
#6 |
|
Stvarno kod kuće
|
Ova iznad mene...Ma neću da govorim javno...Imam svoje mišljenje...AL da napomenem da j moja velika kolegica i moja lutkica...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
|
Osoba iznad slabo ga poznajem, nekad mi deluje nervozno na neke postove al mislim da nije los covek, i da zna salu.pozz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Suludi Moderator
|
O osobi "iznad sebe" da napisem! Razocaruje me totalno bratki ce da ti jebem punanu jaro moj inace jaaaaako dobar brat samo izbjegaje! Docu ti La bagerom javalj mi se na msn!
PS: ovo je La Almiru posveceno! |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| iznad, napisite, nesto, osobi |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|