|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Srecna klavijatura!
1-----Nazive mozes da promenis. 2-----Mozes samo osam ritma da ubacis. 3-----Nakon ucitavanja ritmova mozes da izvadis disketu. Kada ubacis ta 8 ritma koja ti trebaju ona ostaju u memoriji klavijature dok je ne ugasis.Ponovnim paljenjem moraces opet da ucitas ritmove. Savet : Napravi vise kopija diskete na kojoj su ti ritmovi i performes (boje). Slobodno ceprkaj po klavijaturi,jer neces nista pokvariti.Tako ces je naj bolje upoznati.Kada pomislis da si nesto zabrljao,ti ugasi klavijaturu pa je onda upali ,pa od pocetka. Ako nesto nije jasno ,a ti pitaj.Pozdrav!!! Promijenjeno od milanceshow (06.04.2008 u 04:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Mjesto: Shimanovci
Godina: 37
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
kako da promenim naziv boje??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Sutra cu da izvadim EM2000 iz podruma pa cu da ti objasnim.Zaboravio sam gde su mu funkcije.G800 i EM2000 su slicne klavijature po konstrukciji.
Napisacu ti sutra ,ako ti neko pre mene ne objasni. Pozdrav!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Nazive boja spremljene u perfomanse možeš mjenjati,a ako si mislio pod Sounds,to nemožeš mjenjati.
A evo kako se to otprilike radi: http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=3335
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (06.04.2008 u 08:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g800, oko, pomoc, rolanda |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|