|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
TI I JA
Nekad uhvati me baš da fališ mi i jastuk otimaš nema te na drugoj strani kreveta ti nisi tu ko nekada Kod mene sve po starom ostalo brzo živim i nije mi dosadno moja to je sudbina jedno si ti, drugo sam ja Ti i ja, nismo mogli skupa sve je bilo protiv nas tiho svađali se, mirili na glas jedno od drugog tražili smo spas Ti i ja, vjerovali istini zbog nas al istina je rekla i svoj glas jedno od drugog tražili smo spas i našli ga u rastanku Moglo je i više ostati nama, od tolike ljubavi ko zna, možda opet nekada al' biću ti,ti budi ja Ti i ja, nismo mogli skupa sve je bilo protiv nas tiho svađali se, mirili na glas jedno od drugog tražili smo spas Ti i ja, vjerovali istini zbog nas al istina je rekla i svoj glas jedno od drugog tražili smo spas i našli ga u rastanku I BRYAN ADAMS-EVERY THING I DO I DO IT FOR YOU
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ste svi neshto blue...
Ja bih sad napravio zurku... A tek sutra cu... ![]() Samo da osetim mixer pod rukom... ![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Skrecem sa teme...Pjesma ne oslikava moje trenutno raspolozenje, nego sam ja uvijek raspolozen da cujem tu pjesmu. Radi se o pjesmi Neverna od Ace Pejovica. Prelijep tekst + Prelijepa muzika + odlican pjevac...za mene kombinacija idealna
![]() @Vaxter Nisam ja znao da si ti party animal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Jbg...
Dj-ishem vec godinama u nazat, tako da je to nekako normalno... ![]() Btw. Vishe sam riba smuvao kao Dj, nego kao muzikant...
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Keskolica...
Mi se vozimo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Indira ***** - Zabranjeno
Odlazis i vracas se meni iz mog oka ni suza ne tece pruzi ruku, zagrli me jako da nam nista ne pokvari vece Ref. 2x Lepo mi je, za to mi ne kvari tren sa tobom, sve je drugo njeno poljubi me ne mora da vidi jer i to je meni zabranjeno Zalit cu kad odes od mene svome domu i njoj kad se vratis ja cu sama, sudjeno je tako da ne gledam i ti kako patis
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije ovo moja noć
bas mi nista neide igram, pevam, smejem se al' sve rane providne.. Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaze kupi ceo svet il' idem kod drugoga.. CH: Dam joj pusku u ruku nece da me ubije bacim flasu da se secem nece da se razbijeeeee.. Soloooooooo... ![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |