|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma usporicemo ga, nije problem... Koliko li trazi za tezgu..?
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sta ce ti Kinez, il za Shpageti Lou Mein?!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa nije to to bez nun-cake
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Pa Kinez mora da podje da svira bas i da bije goste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Onaj kinez---Pa ljudi znam ja njega!To je ČANG LI (Chung Lee),on je trebo da svira kad se La Alen ženio...I pošto ga nije bilo,naš BLATUSAN jadnik ni danas dani nije oženjen i čeka da se taj mago pojavi...A sad za ozbiljno...Uz gledanje ovog klipa,zamilisli sam se...Da mi je naći ovdje kod nas kvalitetnog bubnjara i basista,nikad nebi više sviro na aranžer...Al pošto kod nas nema kvalitetnih muzikalija,moram da se šljepam s aranžerom...A momak rastura,mora da je bio nekad u cirkusu,pa mu žongliranje ostalo u navici,inače umjesto ćite,sad ima kineza...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bolji |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|