|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ono što je u klavijaturi mora biti i u yemu da bi se moglo dopunjavati. Zašto radiš ca cqi? To je zaključana datoteka. Možda zato niti ne možeš dodavati.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tomy, cqi tome i služi; da ne formatiraš svaki put ekspanziju:
"Quick installation is an installation method that is used to reduce the installation time. Areas that are the same as the original installation file are left as they are, and only the different portions are installed. This installation method was introduced for customers who frequently change the content of their installation files. It is an effective method for installing files that have a large Voice Wave Size." Ali radio sam krivo, smatrao sam da sample mogu staviti u svoj postojeći pack, te da će sistem dopuniti expanziju sa samplom u mojem packu dok će sve ostalo biti netaknuto. Zapravo je potrebno načiniti novi pack s svojim "project samplovima" koji će biti nadodan postojećim packovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|