|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.12.2004
Mjesto: Phoenix
Godina: 42
Downloads: 296
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA800, Korg PA60, Roland EM200, Korg Triton LE
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo još nešto...Jel ti te crtice cjelo vrijeme "trepere" po ekranu?...Software nije 100%...80% smijem tvrditi da su kontakti izeđu LCD-ja i matične ploče pomjereni ili imaju slab spoj...Ako nisi nikad otvaro sintha,nemoj ga ni otvarati nego nađi koga iskusnijeg elektroničara koji će to s tobom da otvori i da pogleda stvar...ne znam na pamet da ti napišem instrukcije,ali mislim da je koji kolega sa foruma već to radio i rade volje će priskočiti na pomoć...Inače da si mi bliže,već bi sutra kvar bio popravljen...A ovako se sad uzdajmo da će naići koji kolega i pomoći da se to popravi uz minimalni trošak...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Članak 15. pravilnika !!!
Dejvi cao!!!! Probaj mozda ovo pomogne i nemoj puno da razmisljas, u pitanju je display. Ja sam svoj zamenio pre nekih 2 godine za 250$.(u servisu u Chicagu) Znaci to im je "mana" posle toliko godina rada. Nikakav softver,kontakti -DISPLAY crko. Pozdav WUK013 !!!!!!
" Bolje umreti od litre , nego od kapi..." Promijenjeno od kreso (03.04.2008 u 11:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Ja imam Em 2000.I imao sam problema sa displejom.
Prvo- Da nisi kojim slucajem okrenuo potenciometar za podesavanje kontrasta.Ako je to uredu ,onada je displej. Ali probaj da ukljucus klavijaturu i da je ne gasis jedno 2-3 sata.Da se zagreje klavijatura. Meni se desavalo da od vlage pocne da zeza displej. Javise sta si uradio.Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.12.2004
Mjesto: Phoenix
Godina: 42
Downloads: 296
Instrumenti: Korg PA800, Korg PA60, Roland EM200, Korg Triton LE
![]() |
![]()
Hvala svima na odgovorima. Predpostavio sam da je crkao displej a i zvao sam servis da ih pitam. Kazu da nije prvi pu da se to desava i da je EM2000 to mana, kao sto je kolega iznad naveo. Kostace oko 300 dolara da se popravi pa cu da razmislim. Jos jednom hvala svima na brzim odgovorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozz drugari, dali neko poseduje bilo kakav info gde moze da se nabavi novi ekran za EM2000 ?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
em2000, problem, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|