|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja sam glasam PlayStation3!
Imao sam nekad davno PS "kec"onu novu verziju posto su bile dve...ona kockasta i posle je izasla ona manja i zaobljena!Bio sam odusevljen...prodao sam je pre jedno 4 godine! Znaci PS3 i vozi ![]()
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
uzmi ps3 ali pazi ako hoces da mozes igrati i starije igrice od ps2 onda uzmi verziju sa hd 60gb jer od 40 gb verzija nemoze da pokrece igrice od ps2 tu su napravili sranje,inace ja igram na laptop i do sad mi nije nijedna zapela cak i Assassins Creed igram iako na njegovom sajtu pise da nemoze na laptop al ja ga tucem to je igrica koja bas zahtjeva maksimum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Xbox majka kolega ga ima u autu heheeheh
Za PS3 su skupe igrice
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
prijatelju alix moj prijedlog ti je samo play station 3 igica imas za njega mali milion ma ipak je SONY SONY masina je extra ja samo samaram fifa 2008 nemam rijeci et toliko od mene do sljedeceg javljanja pozdrav...
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 430
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Definitivno PS3!
Za njega ce se tek pojaviti igre koje ce ga prikazati u punom sjaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Da sam ja ko ti brale, uzo bi onaj veliki aparat, onakav kakav si igrao i u kuhinju,
pored frizidera, iskljucis mu ono za Zhetone i Bocaj!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Tooooo!
![]() Spacen invaders na aparatima... ![]() Spavao sam po tim fliperanama... Moram da kupim za gajbu neki pravi fliper! ![]() Samo, ne znam koji... ![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Uzmi prijatelju PSP super grafika a nije ni skupa oko 170€
http://de.playstation.com/psp/ pogledaj link |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
eto po sto sam ja najmladji ovde na forumu i ja mislim da se jos najvise od sviju ovde bavim sa konsolama....preoporucio bi ti ili Xbox 360 ili PS3 a za onaj Wii...nema sta da ti kazem...meni se nesvidja...
![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Loshe mislish cvele...
Jedno vreme sam bio urednik dechje emisije o kompjuterima i igricama, pa sam morao da se bavim detaljnim testiranjima svega toga... ![]() PS3 je konzola za koju josh uvek ne postoje igre koje adekvatno koriste njen hardware. I najbolja je od svih pomenutih. Wii i XBox se josh uvek svadjaju... Xbox ipak ima neshto kvalitetniju grafiku, i mnooogo jachi procesor. Wii-u ipak u prilog ide cena... Najjeftiniji je od ove 3 konzole... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, playstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|