|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Bok svima.Kupio sam Korg EK 50.Cijeli život koristim yamahe,nekad davno sam imao Korga Pa 50.
Sad mene zanima dal je isti format stylova kao kod korga PA 50,možda još neki PA? I dal se ritmovi mogu ubacivat pojedinačno prekpo sticka il mora ići komplet set. Da sve pojednostavnim zanimaju me ballade i koji pop,rock ritam Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 32
Downloads: 85
Uploads: 12
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Vux za ovaj koristan post: | grico (03.02.2024) |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
Danas sam našao dosta ritmova za EK 50. Radio sve po uputama i svaki put mi ispiše INVALID FILLE Isto tako išao sam napravit update softwera na 2.10 istu stvar ispiše,jer nikakav update nije rađen Korg je novi.Fora je u tome što Korg vidi na sticku sve al na odabrano INVALID FILLE !? E sad di griješim....malo me buni što po netu ima Korg EK 50 IN...mislim da je to isto.Ako je do sticka,milsim da Korg nebi vidio fajlove. Stick je formatiran u Korgu..pa nije išlo..pa onda na Fat 32 i opet ne ide. U čemu je kvaka?????? Veličina sticka ili,uopće ne mogu dokučit!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 32
Downloads: 85
Uploads: 12
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]()
Jesi probao direktno sa kompa da ucitavas fajl, vidim da ima usb driver na korg sajtu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Nakon cijelog dana jučer uspio sam učitat user.Krivo sam radio.
Kad se formatira stick na Korgu na sticku se pojavi folder EK 50. U tom folderu moraju biti dva foldera PROGRAM i STYLES. U STYLES idu useri,al fora je u tome što što moraju bit pod imenom 1 2 3 primjer USER01.STY. Jabi ih nabaca po 9 10 unutra i zato nije čitalo ako je slučajno style pod nazivom USER09.STY neće ga učitat,znači ubacuju se po tri i moramo preimenovat svaki u USER01.STY,USER02.STY,USER03.STY Imam i pitanje.Dal se u EK 50 može ubacit ritam i da trajno ostane unutra dok ga ja sam ne izbrišem,onako kao što je u Pa 300 da imamo po desetak favorita. i da istina je bez problema čita ritmove od PA50,PA60,PA80 s tim da moramo pripazit na PA80 radi samplova. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|