|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
leb te jeb.... medeli i ea7 bolji od 3700eu klavijature pa3x
![]() promente vi usi i mozak,... ako vam nesto pocne dodijati.. takvi menjaju svaki dan nesto.. nema tu price.. tyros 2 secam se doneo drug kad je izasao, neki set zvuci kao na cd ti stilovi. ja imao g1000.. i reko daj tog tirosa da ponesem u kafic ako oduva da ga kupim, i prodam g1000.. poceo ja na tyros 2 svirat, a sviram tu par godina i gori petak vece od pocetka.. brale ti studio ritmovi nestali u prostoru, mrtvilo takvo tona, da nista te ne nosi da ustanes i igras, 2 sata svirao ljudi sede.. kulaza.. predjem ja na g1000 i one njegove stilove, ma krenu ljudi i ambijent i igranje i kafana i svee kako nosiii g1000.. oduva tirosa 10 x skupljeg sa setom 100x skupljii.. i nikad vise.. sviram na pa4x sasvim zadovoljan za bilo koji objekt radi posao svuda..
Sledeći član vam se zahvalio branoy za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (26.07.2023) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|