|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Najviše su krivi muzičari, kupci i korisnici koji su požurivali izlazak i radili pressing jer im stalno nešto fali na starim modelima. Pa, eto vam sad. Pa ako ga želite samo zato jer je novi model, platite.
"Ovce su da se šišaju"... P.S. Ja još radim na PA800. Za momačke, djevojačke, rođendane ne treba bolje. Tko će čuti razliku. Imam i Genos, ali ga ne koristim na takvim svirkama. Kao prvo, preskup je za to, a kao drugo za 10 ritmova bi mogao odraditi i na Casio klavijaturi. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (30.05.2023 u 14:45 sati) |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Tomy, za koristan post: | Drazen1964 (30.05.2023), Rastko_1979 (01.06.2023) |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne shavti pogresno ali kad ti ne treba bolje sta ce ti Genos kuci ?
Shvatam sta si rekao skupa je to sprava da ti neko prospe pice ili srusi sa stalka,ali ipak si kupio Genos od 4000 eu. Ja ipak mislim da da bolja investicija i ovakav Pa5x 4300eu nego vec isvirani PA4x za 3300 eu. Svaki je stajao u studiju ili donesen iz Savjcarske kao da Svarcajci ne sviraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|