|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#571 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.12.2020
Mjesto: Wien
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa800
Interesi: karaoke,sport
![]() |
![]()
novi na forumu hobi muzicar imam korg pa50sd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2021
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Pozdrav svima. Nov na forumu..pre 2 dana uzeo extreme korga...inace prvi sint u zivotu...harmoniku sviram ceo zivot..tezgario 5-6 god...pa sad za svoju dusu...nemam pojima o klavijaturama...podesavanjima itd..ali znam malo da peglam...jos da razradim levu ruku kao sto je desna👌
|
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Dobar dan svima od Tihomira Živkovića iz Niša. Nisam muzičar ali moj sin se trudi, svirao je električnu gitaru par godina pa presao na klavijaturu. Počeo je sa Casiom CKT-3500 a od letos presao na Roland EA7. Ja samo slusam i uzivam. Pohvale za zajednicu, citao sam malo po forumu i iznenadio se koliko su svi spremni da pomognu novajlijama. nadam se lepom druzenju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.11.2021
Instrumenti: Korg PA3x Musikant
![]() |
![]()
Pozdrav,
I ja sam novi u muzickom svijetu sa aranzerom korg pa3x musikant |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.12.2021
![]() |
![]()
Pozdrav svima. Od Amela iz Sarajeva, sviram klavijature nekoliko godina amaterski trenutno imam korg pa60 pa bih htio da kupim neku drugu volio bih neke vase preporuke za korg 😀
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.01.2022
Downloads: 244
Uploads: 6
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Pozdrav, pre par dana sam uzeo Roland E-86 i poceo sam da ucim da sviram, i dalje se upoznajem sa klavijaturom, nadam se da sam dobro dosao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Nego šta ste nego dobrodošli!!
![]() Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.12.2021
![]() |
![]()
Ja sam pocetnik na aranzeru, PA600, za sad ide super i svidja mi se ceo koncept aranzera kao instrumenta. Ne znam kako mi ranije nije palo na pamet da probam da sviram. Ovde sam da bi prelistao malo i da nadjem savet neki za pocetnike i "tips & tricks" za PA600.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2022
![]() |
![]() ![]() Danas sam postala vas clan, ali da napomenem da nisam ovde sama.Registrovala sam se zbog sina Ilije koji ima 12 godina i vec 3 godine uci harmoniku i klavijaturu.Nema cesto casove, ali trudi se.Naravno,dok malo udje u stos pa ce se posle sam zanimati ovde na sajtu i razmenjivati setove itd. Ima Korg PA800...sa nadogradjenom memorijom i Pa2x sistemom.. Na njoj ima dva odlicna seta.Mada bi mogao malo da se dopuni. Da dodam da je ipak noviji sa klavijaturom i da za sad na njoj svira oko 10-ak narodnih kola, nekoliko pesama itd. Novi smo ovde pa se nadamo da cemo se snaci uz vasu pomoc. Hvala i veliki pozdrav od Ilije i Jelene iz Nisa. https://www.facebook.com/ilija.radosavljevic.794 Promijenjeno od jeka12 (22.01.2022 u 18:13 sati) Razlog: forgot to upload picture |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|