|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#27 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Sve je ovo lepo, al na ni kurca od toga. Jer opet su i do sada mogli da nas povuku, ukoliko za jedan nastup imamo "Ugovor od delu", koji je dovoljan da sve bude regularno. Pušteni smo niz vodu, kao i frilenseri, pogledajte šta njima rade, i to njih ima dosta više i organizovaniji su. Mi nemamo ni svoje sindikate ni organizacije koje bi nas na adekvatan način zastupale. Ovi klovnovi koji se nazivaju udruženjima i sindikatima, od nas treba da dobiju polni organ u punom smislu!
Državu mi ne interesujemo, niti da reši u našu korist, vidite i sami da je samo novac u pitanju i koliko će da nam uteraju. Minimalna dnevna zarada ne sme biti manja od 5% minimalne zarade u Srbiji? Pa ajde ti pravnici da mi objasne kako će da oporezu neki bend koji naplati 10000 u kešu, a prijavi taj minimalni iznos od 1500 dinara po članu? Opet će se kola slome na najsitnije, jer će "gazde" da im naplate od zarade te doprinose.... Iskreno po prvi put nisam optimista za dalji razvoj situacije oko našeg posla..... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|