|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Bubnjevi Bubnjari, oglasite se... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jos jedan dokaz kako su Behringerovi preampi predobri (odnos cijene i kvalitete), definitivno uzimam Behringerov Adat model!!!
Slatkasto smiksan bubanj! ![]() Ps. ja bih dao malo prezentnosti Snareu i potamnio malo snare bottom s obzirom jer je D7 jako svijetao mikrofon. Stvar je ukusa, ali u kontekstu ovog miksa fino lezi! ![]()
Sledeći član vam se zahvalio mirandess za ovaj koristan post: | Vexon (14.10.2020) |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Hvala drugar.
Kao sto sam naveo bubanj je sniman za klijente koji su trazili suhe trake, a ovaj mix je uradjen brzinski za potrebe ovog videa. Uglavnom ima smisla to sto kazes. bravo.. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Pa da... Uvijek se salju suhe trake... Ostalo je stvar produkcije, ideje sounda, plugina koji se koriste za obradu i “pravljenje” zvuka i naravno uha mix inzinjera... Sad cu postaviti jedan video... Behringer vs Rme, dakle razlika u cijeni drasticna. Ne promoviram i nisam neki veliki ljubitelj Behringera, ali me ovo odusevilo! https://youtu.be/bSw0E9BtNUc Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ovo pravo dobro zvuči.
Bilo bi lijepo da postaviš presete u download sekciju. Postoji posebno odjeljenje za digitalne mixete. Hvala
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Drugar, ako mislis na presete mixera, ovdje nema preseta. Mixer je koristen samo kao vise kanalni input za snimanje. Kako se cuje tako se i snima na snimanju, jedino u tom momentu dok bubnjar slusa na slucalice ja odradim low cut da mu nema muljanja dok svira uz matricu.
Editing je odradjen u cubase. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|