|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Slažem se vezano za DSP efekte. Kada ih spominjem, prvenstveno i mislim na generalni jer su ovi novododani (oznaka +) odličnog kvaliteta. Ma ja sam malo potegnuo usporedbu s Genosom ali ne da bih izjednačio Sx s njim, nego da bi jasnije naznačio razlike. Mislim da je omjer cijene upravo omjer i kvalitete. tj. onoga što se nudi od 700-900-Genos, otprilike 1:2:3.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | romario (22.10.2019) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemojte zamjeriti što se vraćam na poveznicu: https://www.youtube.com/watch?v=JAoy7N2AMT4
Mislim da to nije realna usporedba. Po meni bi trebalo uspoređivati ono najbolje što klavijatura daje. Koristiti iste ritmove i OTS je po meni neozbiljno. Kod ritmova se jedino čuje bubanj koji T5 nema. Okay. OTS na SX-u zaostaje jer soundovski SX zaostaje za T5 s obzirom da T5 ima SArt2. U demou je puno muzike s Octave Pianom, Nylon gitarom, harmonica. Nylon gitara je ista i na s900. Da ne govorim da T5 ima i Legacy soundove iz svih prijašnjih serija Tyrosa. Ne znam za Sx. Da ne govorim o Tenor Saxu Sart2. Kad smo na saxofonima, negdje sam gledao demo-usporedbu Pa1000 i Sx900. Nemojte me krivo shvatiti ali SX900 vuče, ponavljam, tenor josh od S900, dok Korg daje ipak malo više i Korg je zazvučao bolje u tome soundu. Ne bih rado da svi skoknete na mene, mislim da to nije realna usporedba, ponavljam se, treba izvuči ono najbolje iz klavijature i dati usporedbu a ne predstavljati sasvim iste soundove i potom komentirati da rade isto. Haloo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Slažem se s konstatacijom da usporedbu treba raditi s onim što neka klavijatura najbolje pruža. Ovo s OTSovima nikako ne pije vodu i po mom mišljenu je isto loš pristup. Ali bolje i tako nego nikakao.
![]() Ne teba tražiti "pobjednika" niti je to cilj ove rasprave, a vjerujem niti ovih videa o kojima pričamo. Svrha je istaknuti različitosti, sve prednosti i nedostatke svakog modela pa neka na osnovu toga svatko izabere što mu bolje odgovara. Za one koji ne prate forum redovito, ovdje imaju temu Ty5 vs. SX900. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2015
Downloads: 127
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |