|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Moj dobar prijatelj je do prije godinu dana svirao na DXR12. Formacija je OMB ili duo po potrebi. Svira urbanu glazbu, od domaćeg pop-rocka pa do soula. DXR12 je mijenjao isključivo zato jer sama za sebe nema pokriven bas spektar, a vokal mu je bio proštar i nije ga mogao postaviti kako očekuje. Btw. ima PowerMate 2 ... ne pitajte me zašto je tako.
![]() @AlenP, samo prenosim njegova iskustva i ne želim oponirati tvom razmišljanju. Ako dođeš u situaciju da želiš kupiti nove kutije i dalje bude postojala dilema MAUI vs. DXR, obavezno napravi A-B test i (tek) onda odaberi ono što tebi odgovara. Inaće, drago mi je da su tvoji dojmovi pozitivni i da je MAUI kod još jednog ozbiljnog muzičara dobio dobru ocjenu s posebnim naglaskom na "ispeglani" sound. Ako ćeš imati priliku svirati još koji put, i ako će biti mjesta na bini, obavezno kutije stavi bočno iza sebe udaljene na 2-3 metra. To je idealna pozicija da još bolje čuješ ono što iz njih izlazi. Btw. bas ima 3x6,5" Promijenjeno od casper (30.09.2019 u 21:04 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|