Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 19.09.2019, 15:03   #5
Fekete
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
Fekete ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

i ja sam baš ovih dana pregledavao na stranici od audioPro.hr recimo imaju neku akciju baš tih presonusovih aktivnih kutija, radim inače u dvojci, ja za klavijaturama i pjevač, i recimo sad kod nekih baš ovako večih svirki na otvorenom gdje bude par stotina pa i tisuću ljudi ovo naše što imamo malo nam je i slabo, pa smo razmišljali da čak kupimo možda recimo gornje aktivne presonus kutija od 15 inča i dva bas bina od 18... e sad eto koliko vidim što kaže kolega Casper možda je ipak bolje to malo proučiti karakteristike i specifkacije raznih proizvođača istih veličina kutija...

i mene recimo zanima evo ako kolega Casper može predložiti koju marku, što bi bilo najbolje uzeti od aktivnih kutija, recimo dva zvučnika od 15 i dva bina 18 inča do nekih 2 500, 3000 Eura maksimalno, jer ipak smo mi dvojka, nismo cijeli band...

evo postavit ću sliku samo da se vide ove kutije presonus o koima pričamo trenutno, nije reklama, pa ukoliko smeta moderatori neka maknu
Grafički Fajlovi
File Type: jpg presonus.jpg (323,3 KB, 63x skinuto)
Highslide JS

Promijenjeno od Fekete (19.09.2019 u 15:06 sati)
Fekete je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije