|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Procesoru vocalista je svejedno, on prepoznaje audio signal u kompletu. Od njega stvara akord koji sluzi da slaze pratece vokale.
@psr - Imas temu na forumu, pretrazi PSRUTI pojam, pisao sam je nesto o njemu. Nema ovaj postupak za unosenje akorda, mislim da se krece s ikonom CHORD CREATE tako nekako. Onda stikliras zeljene kanale ... Sent from my XT1052 using Tapatalk Promijenjeno od casper (25.08.2019 u 22:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ja napisao kao dopunu danas al sad vidim nije izaslo nesto sam ujebo. Samo jos jedno pitanje necu vise da davim majke mi. Sta bi bilo kad bi pusti da na vocalist ide onaj kanal na kome je npr harmonika koja sve vreme (smanjena naravno) svirr ono sto pevac treba da peva i obicno svaki midi ima to..ili da ja sam odsviram ako nema. Dal bi to moglo mozda ili je svakako najbolje da ide akord? I da li ono sa gitarskim samo na mesto za slusalice prikljucenim mozda lakse ide ili je i tu vazan kanal koji se postavi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|