|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
Ne znam kako to točno ide na pa4x, ali ja kad sam radio to u style works programu znam da sam što se tiče intro-a radio ovako...
ideš na start na play da cujes kako zvuci taj intro (play u tom prozoru gde si sve to stelovao).Kod dugmeta exit izlazice akordi koji su svirani u introu.Namesti sa gen.part transpozerom da intro pocinje iz c dur-mol.To se radi da bi kasnije kad uhvatis c na aranzeru intro isao iz c,kad uhvatis as intro isao iz as ...) e sad predpostavljam da onda i ti moraš postaviti dobar taj transpozer kod sebe na klavijaturi, mislim da bi recimo ako ti sviraš tu pjesmu u E duru onda morao naštimat transpoze za intro na - 4 tako da on kreže na tonu C, onda bi ti intro trebao krenut iz točnog dura koji ti želiš, znači ako želiš da sviraš iz E dura stisneš E i sviraš, ako hoćeš iz G stisneš G... ali znači moraš naravit taj transpoze na intru točno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Imam original Styleworks za korga,preko njega nece nikako da mi odradi ceo Style.Sad mi kazi onda moram u Style edit na korg pa4x da podesim za intro Transpozu?Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
pa ja mislim da da, no ne znam točno kako to ide na pa4x jer ja imam korg pa80 i sve sam radio na kompu u style worksu, nadam se eto da će se javit netko još od kolega ko zna točan postupak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.03.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav!
Ima li neko noviji tutorijal za ovaj Style Works 4.5 ili 4.9? Ja se sjećam da sam normalno konvertovao starije SETOVE (ne ritam, style i to, nego baš setove) na starijim verzijama, a sad kad konvertujem i sačuvam SET - sve je prazno, osim STYLE foldera... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|