|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav kolegama tyrosovcima.Ja sam se nasao u istom problemu kako napraviti semlpl bubnja (TVD format).Imam 2 sempla u TVD formatu i postavi cu ih na downloads.Neznam dali se mogu editovati,ako neko uspe neka javi kako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
TVD? NIje mozda "TVN" format?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ipak je u pitanju TVD.
![]() Tyros Voice Drum ![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
ne TVN format je za solo farbe a TVD je sempl druma i on se ucita direktno u drum banku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok. Dakle, ja sam semplirao va7 drum i njega mi je "sejvao" kao tvn. Zato ja taj file ne mogu pronaci kad zelim mijenjati drum u stylu. Ili? U cemu grijesim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
evo ti link tvd bubnja
http://www.speedyshare.com/436235367.html Ali mozes i tvn sempl bubnja da pozoves iz styl editora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Drugari, koliko ja znam, a ako se ne varam pise i u 'Users Manual-u', TVD se ne moze napraviti u klavijaturi, vec samo u kompu sa programom koji dolazi uz Tyros 2 - "Voice Creator" .
Alene,ako ti je 'sejvirao' u TVN, ne mozes ga koristiti y Rhythm 1 i Rhythm 2. Ali mozes u drugim kanalima ( chord,pad,phrase ). E sad mi pade na pamet, mozda bi moglo ovo: snimis bubanj (koji je u TVN-formatu ) na neki od ovih kanala, a onda ga iskopiras u Rhythm1 ili Rhythm2 ?! Nisam probao, mozda i moze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Ok momci da razjasnimo jedno:
Regular custom voice:to su voices za SOLO i za SAMPLING.Znaci u njih slazemo takodje i SAMPLOVANE DRUM KITove. CUSTOM DRUMS si drumsi koji su napravljeni od INTERNIH udaraljki. OBA gore navedena se edituju sa VOICES EDITOROM u KOMPU koji dodje na CD-u sa klavijaturom. Sto se tice CUSTOM DRUMSA (znaci interne udaraljke) sa ovim programom se moze uraditi AMA bas SVE sto se tice EDITA.I promjena note,i sve ostalo sto je potrebno za editovanje svakog udarca POSEBNO. Regular custom voices:znaci SAMPLING voices oni se mogu editovati do odredjene mjere u samom Syntu a DETALJNO mogu takodje u KOMPU sa VOICES EDITOROM. Track1 u ritmu (Ritam-1 BUBANJ) cita svaki samplovani bubanj a PROMJENOM Track1 i Track2 u samom STYLE editoru dovescemo ritamu Tyrosu da moze da cita I TRACK1 i TRACK2 REGULARNE custom voices i samim tim i Samplovane bubnjeve. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (05.08.2011) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
drum, kako, kit, tyros2, ubaciti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|