|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Negoslave Znam da je Nemanja, iz razloga nisam htio spominjati covjekovo ime da se ne bi mozda nasao uvrijeđen ili šta ja znam (ne tretira svatko spominjanje svog imena pozitivno) ![]() ![]() Inace po meni najjaca masina kako je covjek sredio, prelazi, intro-i i sve ostalo... dmmacak imam neke snimke kod sebe sto je Nemanja svirao bez gitariste(samo klavijatura pjevac i pjevacica), onda zamisli kako dobro distorzije i klinovi zvuce kako je ritam sekcija ovakva ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2015
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozes pitati ako zelis (bio bih ti zahvalan), iako isto tako sumnjam da bi dao/prodao set jer se postavljam i sam na njegovu poziciju, sredis, pravis, preslusavas(a vjerovatno su i drugi preslusavali sa njim) i sad da nekome prodas/das ima nesto isto kao i ti, e jbg (jer to nema cijenu)... Stvarno,covjek je uradio klavijaturu perverzno, cuo sam da je sve radio sam... Razmisljao sam cak i o toj opciji da dodjem u BG i dam nekom klavijaturu(al nekom tko bas zna sve oko nje i pravljenja ritmova i svega), brate sredi mi bubanj kako treba i 10 osnovnih ritmova, begin, sa sa, rumbe 2-3, disko, par rock ritmova i to je to... Ovo u setovima sto se nalazi, ipak, nije to to... Hvala na odgovoru
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
osvjezit cu malo temu
![]() Gdje se moze naci taj PDP set bubnjeva? Trazio sam po internetu i nista... Hvala unaprijed ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|