|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
@Tomy, opet kasnis😂
Sa kolegom @ casper sam odavno pricao o toj temi caki je i on pisao na forumu - cini mi se krajem 2017😜 Dodato: Greska pocetkom 2017 casper 28.04.2017 15:00 Kaže prezentator na engleskom da sistem planiraju staviti na tržište krajem ove godine. Zašto su tebi rekli drugačije? Možda (još) nisu uskladili mišljenja ![]() Kako god, LD do sada ima više linija proizvoda gdje kupac ovisno o vlastitoj potrebi možeš izabrati optimalno rješenje. Kvaliteta proizvoda je odlična, a cijena itekako konkurentna. Ako odrade jednu seriju s ovim futurističkim dizajnom, zasigurno će privući mnoge muzičare kojima je i izgled opreme bitan ( a ja sam jedan od tih ![]() Kada uzmemo u obzir da je DSP procesing na predhodnim MAUI sistemima odradio Bang&Olufsen, da je za ovaj dizajn zaslužan Porsche Design Studio i da prezentaciju sitema radi Adam Hall, mogu se donijeti samo pozitivni zaključci. Dakle, čekamo kraj godine u išćekivanju novog P900 i jednog Genosa. ![]() Još jedino preostaje da stavim kasicu prasicu na ormarić pored kreveta i usnujem par brojeva koji dobivaju na lotu. ![]() Trenutno vrijeme na Forumu 17:55 Promijenjeno od ffb (08.04.2019 u 17:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|