|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.824 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kako je naziv programa?
Pokušaj mu primjeniti svojstva kompatibilinosti, možda se pokrene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav! Evo ovde tog programa. Samo 4 MB je i moze se skinuti na ovom forumu pa ako neko ima volje a zna neka pokusa. Probao sam Casper sa kompaktibilnosti ali ne ide.
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz5h8Pnt6Gl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]() Citat:
"Pokreni ovaj program kao Administrator" i nemoj zaboraviti potvrdu da dirneš (u redu). Ako još neče da pokrene imaš još malo dolje"Promeni podešenja za sve korisnike" (mislim da tako nešto piše u srbsko hrvatskomjeziku) pa češ tamo isto nači za taj Administrator i još tamo stavi kvaku. Mislim da bi onda morao raditi a imaš i funkciju koju pokreneš za sredivanje to jest popravljanje starijih programa a to nađeš na Control Panel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imam malo vremena pa rek'o idem probati taj program.
1. Taj program je pisan za MS DOS operativni sistem(Izrezak.JPG). Znači, zaboravite windowse, možda eventualno preko 32 bitnog Win XP command prompt-a koji simulira DOS. (možda i 32 bitni Win 7. nisam siguran dali win 7 ima ugrađenu simulaciju DOS OS-a) 2. Sve novije mašine su 64 bitne pa vjerojatno imaju i instaliran 64 bitni OS na sebi pa je to još jedan razlog zbog kojeg ne bi mogao program raditi. (Izrezak1.JPG, Izrezak2.JPG) Screnn-ovi u privitku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vredan član društva
|
![]()
Znaci XP do penzije 💪
Citat:
|
|
![]() |