|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Mnogi od nas zive takvim zivotom.Ja tako vec 16 godina.Kad nekim slucajem moram rano da ustanem Ja neznam kako da se ponasam.Neznam sta da radim.Popijem kafu al mi nije slatka kao ona u 2:30 preko noci.Jednom reciju -NEZDRAV ZIVOT.
Doktori kazu da nasem telu vise znaci san i odmor pre ponoci nego spavanje pola dana.JBG Ostaje nam da se tesimo,pa da krenemo : 1) Ko spava gubi vreme 2) Ko gubi vreme gubi i novac (Vrame je novac) 3) Ko gubi novac je budala Naravucenije: Mi smo pametni sto ne spavamo!!! *ebes doktore |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Haha, upravo tako! Slabo i ja nadjem vremena za spavanje... a tragedija je i to, sto kad znam da moram da ustanem rano, ja rano i legnem. ALI! Vrtim se po krevetu ko kreten po sat vremena, onda se uzjebem, USTANEM, skuvam kafu, sednem za kompjuter, popusim kutiju cigara i onda najzad u 3-4 ujutro legnem. I onda u 5 ujutro PIZDIM jer ne mogu da ustanem.... zamenuli smo, mnogi od nas, dan za noc i to nam je i najveci problem... ali sta je tu je. Ja se jos uvek nosim sa tim problemom
![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Miki jel ti bolja slika sad?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
BOLJAAAAAAAAAA Jeeeeeeeeeee!!!!
Dobra ti slika.Auto-portret? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ufff i ja ne mogu uvece da zaspim,poremetio sam bio-ritam zbog svirki,ali sta cu kad mi je takav posao!
![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Kako Ja nemam takvu komsinicu pa da je uhvatim,makar i foto-aparatom.
Ize` gu cica ono sto gu sunce ne greje. ![]() Zato ti i ne spavas.Igras li dzepni bilijar? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
KOrgovac, daj bre, kako da objasnim zeni da je ovo MUZICKI forum?
![]()
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
spavam samo kada sam umoran po dani...necu da spavam...spavat cu kad umrem!!!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
spavanje,to je moj najveci zivotni problem.naime 30 godina sam bio profesionalni muzicar i nikad nisam ni vidio firmu do ovih zadnjih i meni jebenih godina jer moram ustajati u 05h pa to je katastrofa za moj bioritam jer ja prije 2h nemogu leci i spavati.a moj prijatelj alix je sada spavao u bosni kod mene i sa njim je pizdarija ustaje vrlo rano i budi nas sve redom sa svojom pricom.usput jedan dozivljaj sa moje turneje sa kemalom malovcicom i ismetom horom.
u jednom hotelu su njih dvojica spavali u istoj sobi pa je ismet horo ustao rano a kemal mu kaze daj bolan zasto tako rano ustajes a ovaj mu odgovori "pa kakav bih ja bio horo kad ne bih rano ustajao" |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nesanica |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|