|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jesi li slusao i satelite? kako ti se cine?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
I mene zanima zvuk tih mackie satelita, i kakva je situcija sa spl-om, cudno mi je da su toliko slabije po spl-u gledajuci konkurenciju u tom cenovnom rangu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Čini mi se da snage ne nedostaje.Nismo svirali na njima, samo pustali muziku i probali mikrofon.Gruvaju jako i konkretno.Negdje pročitah da izmjeren maximalni spl ide do 125 db.HD 1521 mogu da rade u 2 režima: da preusmjere basove u hd 1801 , i drugi rezim da rade u punoj snazi kao 15-ke.
Čitao sam negdje po forumima da se ove druge EV Elx iskljucuju pri opterecenju, puno se griju itd.Znači interesuje me poudzanost kutija u radu,širina-disperzija sounda itd.Šta je po vama bolje.Da li se neko susretao sa ovim kutijama, svirao na njima????
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
Ako mislis da snage ne nedostaje, ja bi svakako isao na mackie opciju. Od ovih novih aktivnih serija EV-a, mislim da jedino etx serija nesto vredi, a i sama cena to govori. Ostale serije bih zaobisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
O EV ETX sam čuo sve najbolje kao i o seriji Yamaha DSR, ali skupo brate hehehe.
![]()
Music & History Promijenjeno od Dell (14.11.2018 u 09:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|