|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Uopće se ne šalim/ nikad nisam bio ozbiljniji😂
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej ,a gdje su ti drugi sto jos ozbiljnije sviraju i znaju sto valja
![]() Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Koji su to drugi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Najveca greska im je sto nisu napravili verziju a 61 dirkom...dobro zvuci Genos, samo ja ovaj klavir od metar i po nemam nameru da vucem na svirku...treba ipak to stalno utovariti,istovariti, postaviti na stalak, spakovati, pa opet sve to kuci isto, a s godinama je sve to teze..tako da eto mene trenutno odbijaju njegovi gabariti, zvuk je dobar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Ja sam isto bio skeptičan glede dimenzija ali sam vrlo brzo shvatio da nema razloga za skeptičnost.Dapače,ljudi, ja kad sjednem za nju osjećam se kao kralj.Izgleda toliko moćno s bilo koje strane da je gledaš a bilo šta da takneš,tipke,dugmad,ekran to je toliko ugodno,konkretno,precizno da ne znam s čim bi to usporedio.Dakle prevelika definitivno nije,prije bi rekao da je MOĆNA a što se tiče težine, 13kg možeš nosit pod rukom....upitam se da li je kakva prevara,tako lagana a 4000 eura,poželi čovjek da je teža za te novce.Zato ljudi.....znam da nije jednostavno mijenjati marku klavijature....pravac neki music shop... jer sve ostalo je tapkanje u mraku!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |