Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 25.09.2018, 00:14   #28
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Drago mi je da napreduješ i da si (sve više) zadovoljan klavijaturom. Nekako mi je promaklo pitanje iz tvog prošlog posta, sunce je udarilo u glavu, ljeto se odužilo...

Ne postoji način direktnog očitanja ritmova sa FD-a ili SD-a. Moraš ih svaki put upisati u A, B, C ili ih imati u CUSTOM. Koliko se sjećam, USER soundovi su pohranjenjeni u MEMORY A i B, i to onim redom, tj. na ona mjesta kako si sam odredio. Ti spominješ i ritmove koji su vezani uz Soundove pa mogu predpostaviti da ih pozivaš zajedno, kada "loadaš" ritam da ti se automatski učita i sound. Ako je tako kao što sam predpostavio i opisao, ti možeš pozivati samo ritam bez sounda. Za to ti mora biti uključena samo opcija COMPOSER, žuto markirano na slici. Tako možeš imati stalo i na istim mjestima upisane soundove, a mislim da ti je 40 slobodnih mjesta za to sasvim dovoljno.

PANEL MEMORY je alfa i omega na KN seriji. Ista je to kao i Registracije na Yamahi. Dobro je da si ih svladao jer time osiguravaš mnogo brže rukovanje klavijaturom. Izrada ritma iz nekog MIDI fajla je prava igra. Pogledaj prvu sliku u ovoj temi i sve će ti biti jasno u tren oka.

Ako negdje opet zapne slobodno pitaj ali naravno, s vremena na vrijeme se javi s novim dojmovima.
Grafički Fajlovi
File Type: jpg kn-load.jpg (149,4 KB, 104x skinuto)
Highslide JS
casper je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post:
flosarka (28.09.2018)

Favoriti

Oznake
kn7000, technics

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije