|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
Bez ljutnje, ali i dalje mislim da se ne razumijemo. Ti kazes ne mozes napraviti "mega pack".. mozes, ali ga moras napravit u yem-u u koji ucitas sve.. semplove, style, svw sto god zelis. I izvezes ga van i dobijes jedan fajl kojo ti je cijeli beckup (ppf).. ja radim pjeske beckup stylea i texta i sl samo jer sam u yem ucitao samo semplove. Da sam ucitao sve nebi trebao pjeske.
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk Dodato: Ali ako ti kazes da ne moze onda dobro ![]() Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tihotyros (12.09.2018 u 22:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma jok nema ljutnje,samo malo podesi tu visinu kad se obracas nekom i bit ce sve pet...
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kakav bezobrazluk. Čovjek koji ima 10x više downloada od broja postova meni sugerira da mu se ne obraćam iz visoka. I onda će kao biti OK. Ludilo ....
![]() Promijenjeno od casper (10.11.2019 u 18:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
pa pogledaj svoje Upload i download i opet nisi podesio visinu ...puno ti pricas al jako malo kazes ko i politicari
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
A šta ćeš, netko mora kontrolirati ovo silno smeće što se uploada na forum. Da bih ga odobrio, moram ga i skinuti pa se zato broji moj download. Na sreću, napravim kakav takav filter kvalitete pa je onda likovima poput tebe lakše od toga slagati setove i preprodavati i tuđi trud na njuškalu.
![]() A sad je dosta prepucavanja i ako imaš nešto reči vezano za temu, izvoli. Ako ne, bolje nemoj više ništa pisati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|