|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
koi god da uzmes neces pogresiti,jer svi oni daju precizan cist topao zvuk.. ja sam ranije pricao i usao u raspravu sa mnogim kolegama od ovog foruma mnogi su me napali u vezi zvuka presonusa i soundcrafta gde sam ja izneo realan utisak koi mikser daje bolji ton ali sam bio docekan na macu jer je soundcraft bolji svakako.si impact daje veoma cist i precizan zvuk,moje uporedjenje je da je bolji i od midas m32 ali veoma veoma je bitno i pojacalo koje se veze uz mikser jer ono moze da pokvari ako nije dobro zvuk celog miksera.mogu ti reci evo proslo je skoro 5-6 godina kako snimam u studiju i sviram uzivo soundcraft m8, veruj mi uzivo nikad nisam dobio onaj ton koi daje sam mikser.uvek mi pojacalo ili zvucnici pokvare ton,ista prica je i sa predpojacalima za u studiju ali sam tu kupio neve portico 5017 i sad sam zadovoljan,dok za live jos uvek bitku bijem jer kvalitetno pojacalo nema ispod 2000e.srecno sto god da uzmes uzivaces performer je lepsi i na oko bar meni ali je skuplji za 1000e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala na odgovoru...Ja znam da je SI soundcraft serija bolja od Presonusove studio live, u to sam se licno uverio, definitivno bolji zvuk kod soundcrafta, zato sam se i zalepio za njega
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
upravo sam probao i testirao soundcraft expression - top mixer, bez greske, zvuk je vrhunski, stvarno sam odusevljen, tako cist, mekan, topao, pun, ma sprava je extra, ja sam na prvu i vise nego odusevljen...zenim Presonusa, definitivno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Skoro svi digitalni mixeri su osjetljivi na struju,i primjetio sam a i ostali kolege iz benda,da čim je struja slabija tj.napon je manji od 230v, razglas a ni mixer ne rade kvalitetno,najviše se osjeti na efektima.. Inace Si Impact koristim oko godinu dana u gažerskom režimu(toplo,hladno,dim,prašina....) i to svirke svaki vikend po 3 dana i više i nikada nije iznevjerio..... Za sada sve pohvale za taj mixer!
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|