|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
hadzidinic...Da te obradujem u HK je sve cisto kina....odostraga na kutiji pise Made in Germany....al vjerovatno je to samo onqa spuzva Made in germany....imao sam HK Linear 5 115Fa....sve komponente jako jeftine u jednu ruku dobro za nas a u drugu dobro to i svira kolko kosta pojedinacno govorim....Kutija kosta skoro 1000 eura a kad bi kupovo komponente jedno pojedno da sam slazez kostala bi vise od duplo jefitinija....crklo pojacalo (Maticna ploca) 900 kn to je oko 120 eura visokotonac kosta 80eu,15 kosta oko 100 eu ...ja neznam sta kosta toliko u toj kutiji....To radi odlicno sobzirom koliko su jeftine komponente.
I da na komponentama pise Made in Kina...ja otvaro i gledo i prvi sam vlasnik bio...pozzz
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (22.07.2018 u 16:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Gala a kako si bio zadovoljan zvukom od te kutije posto neke kolege veoma hvale zvuk hk linear 5 kutije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Dom kulture iz mog mesta je pre izvesnog vremena raspisao javnu nabavku za zvucne kutije. Jedan od uslova je bio da su kutije 100% made in EU. Javnu nabavku je dobio Hk Audio. Prilozili su sve dokaze da su kutije napravljene u Evropskoj uniji. Ne bi se oni sa tim igrali, kazne su velike, tako da ne verujem da Hk ima nesto sa Kinom. Btw, u medjuvremenu sam odlucio da ipak ostanem pri brendu kome sam lojalan vec 8 godina, a to je Rcf, tako da otpadaju Yamaha i Hk 🙂
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|