|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
*casper- Hvala. Nema nikakvog vocalista
![]() a zatim pokusavam drugi (tercu) na to sve otpjevati pa puno puta ne mogu u trenutku pogoditi ton pa falsam, onaj donji glas je "kvinta" treci, kad se to pogodi onda to fino zvuci. Eh kad bi immao neki interfejs pa bi 100x snimao tercu onda bi jednom pogodio ![]() se moze desiti da sve pokvarim (na tyrosu) pa moram brisati a posto se nema vremena onda je tako kako je ![]() a ne za vokaliste koji ne mogu zamjeniti nikad pravi vokal, mada sam i sam imao harmony M i voicelive 2. Bubanj je neki semplirani, a ja sam jos dodatno ubacio taj deblji dobos pa mi to dobro dodje za neke pesmice. Uglavnom bubnjeve od tyrosa ne koristim. * smuchac Hvala, nema vokalista kao sto rekoh. Jedino kod "kisa je padala" je standarni duo yamahin ![]() Doduse, da nebude zabune na prijasnjim snimcima ima voicelive 2 i harmony M, al u ova posljednja 3 jok. ![]()
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|