|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Pa i u muzickim prodavnicama klavijature non stop stoje na stalkovima i losijim od ovog spidera!
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Batice,bez brige..preporucujem ti da uzmes neku onako od 50 do 70kg,pa je popni na prvu,pa na drugu rucicu...ionako su zgodne idu u V,znaci jednu nogu na jednu,i drugu nogu na drugu rucicu.
I tu ti je sve na tanjiru,kao kod ginekologa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e moracu i ja da uzmem spyder
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imam Spider već skoro 3 godine...Vjerovali ili ne (govorim otvoreno) na njemu sam radio one stvari sa bivšom (da isprobam i to ludilo) i nije mu ništa bilo premda je ona imala bar jednih 55kg...Inače su to stalci koji su jako stabilni i izdržljivi...Doduše imo sam primjer prije 2 mjeseca da mi je pukla noga...kako,zašto?Jednostavno sam ga odnio u AudioPro koji ih uvozi i odmah su mi bez razmišljanja dali nov zapakovan...Zašto?K&M daju toliku garanciju na stalak,da ako ti se slomi noga,dobijaš novi a tvoj stari se odnosi na testiranja u laboratorij da ustanove kakva greška je došla u proizvodnji...Dakle noga je pukla zbog tvornične greške (slabo saliven aluminij i posle izvesnog vremena se "crack" širi pod opterećenjem i jednom pukne)...Eto skratka najbolji stalci za klaviature i jako stabilni...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
klavijature mogu da stoje na stalku ali nakon nekog vremena se pokvari klavijatura.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Spider stalci drže 50 kg bez problema. Dane i noči može bit pod foul opterečenjem. Nemoj da se brineš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hahahha ...svaka cast Almire Eti si druze iskoristio Spider u najbolje svrhe...ebo svirku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Sad ga imam oko godinu dana i super sam zadovoljan jedino je dosta osjetljiv,lako se ogrebe!
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ima čika Alix i rešenje za to...Sad baš čekam ovaj vikend da prođe i farbam ga po drugi put...imam jako ružnu naviku,a to je da dole na nogicama stalka stavljam svoje teške nogurine...i na uglovima se boja izbriše i ružno izgleda ko đavo...jednom sam već kupio sprej za farbanje ratkapa z auto (srebrni) i ofarbo al kroz 2 mjeseca ista pjesma ko na početku...E sad sam dobio savjet od kolege što radi kod auto-lakera....Kaže da prvo nanesem bazu-to jest taj srebrni sprej,i kad se osuši bar jedno tri sloja prozornog laka (akrilat ili tako nešto ima naziv,nisam zapamtio)...i sigurno ću biti miram bar jednu godinu dana...Troškovi me izađu slabih 20eur,tako da ću i to probati nebil uljepšo ovog ljepotana...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dilema, opterecenja, spidera, vezi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|