|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne znam o kojoj se klavijaturi radi, ja sam kod Tyrosa u midi setupu ostavio samo 4.kanal za Lower, mislim da je po defaultu u Heliconu podeseno na 4.kanal ak se ne varam.
Jos citam o gotovim presetima, nek se ljudi mane kablova. Nebuloza teska. To tek skuzish kad sviras (pjevash) Moj lipi andjele npr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima ja se resavam vec sto god i od svih mi se vocalista najvise svidja vl touch 2....ali to po onom sto sam procitao inace ja stvarno nista ne znam o tome. Krecar i ostali imaju digitech i kolko sam ja video tamo na njemu ima tastatura kao na klavijaturi pa npr stisnes C kad pevas je C i sve ide a ne znam kako je kod ovog modela. Sta me u stvari zanima..
.kad povezem preko klavijature i pustim midi fajl...pevam..dal on prati taj tonalitet koji izadje iz klavijature? Kad pevam iz E da li moram da trazim E tercu ili samo stisnem npr harmony, ili sta vec pa ide prateci glas il dva i sta znace oni preseti koji se nude po oglasima za ovu spravu? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|