|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.03.2018
Mjesto: Novi Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg LE 76
![]() |
![]()
Evo kako sam ja to uradio jutros
![]() Direktno iz miksete LINE OUT kabel ima dva cinca na jednom kraju, drugi kraj 3.5mm (600 dinara) ubacio u telefon (ulaz za slusalice) Android Asus Zenphone 2 - tako da direktno snimam zvuk a video snimam prednjom kamerom telefona u HD rezoluciji 30fps. E sad jedino sto ti jos treba je program koji ce reci kameri telefona da zvuk snima sa eksternog mikrofona, program se zove CINEMA FV-5 ![]() Instaliras programcic, u podesavanjima namestis da snima sa eksternog mikrofona i sibaj ![]() Druga stvar je ako hoces da snimas na kompu. Cinc iz miksete izlaz - ulazi u zenski cinc na kompu za mikrofon 3.5mm (u mom slucaju na laptopu to je jedan isti ulaz i svaki put kad ubacim trazi mi da definisem da li je LINE IN ili line OUT) Program za snimanje i obradu zvuka se zove AUDACITY besplatan je i izuzetan, vrlo jednostavan a opet mocan, preporucujem. Naravno podesis da snima sa LINE IN ![]() Nadam se da sam bar malo pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|