|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.03.2018
Downloads: 21
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima i od mene ,vracam se staroj ljubavi posle 15 godina posta ponovo sam pokrenuo prstice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav, dobrodosao!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.06.2018
Mjesto: Köln
Downloads: 0
Rekao HVALA: 5
Instrumenti: Roland E-A7
![]() |
![]()
Lijep pozdrav svima!
Novi sam ovdje i amaterski se bavim sviranjem, pa ću imati raznih pitanja za vaš koji se malo ozbiljnije time bavite. Rukovodim se onom starom da nema glupih pitanja, iako čitajući razne forume, možda to i nije baš tako ![]() ![]() Ukoliko netko bude imao kakvih pitanja vezanih uz programiranje, to je moje područje pa stojim na raspolaganju. Ugodno surfanje svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.02.2015
Mjesto: Kragujevac
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa700
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Zdravo svima,
Nije mi prvi put da sam na forumu ali mislim da je iz nekog razloga ugašen prethodni nalog. Nebitno... Samouk sam i sviram klavijature i gitaru. Dugo godina sam se bavio audio produkcijom u kućnom studiju. Početkom godine sam kupio Korg PA60 da se zanimam iz hobija. ![]() Nemam ambicije da se profesionalno bavim sviranjem ali volim da se igram za muzikom tako da konstantno radim na upoznavanju mogućnosti instrumenta i njegovom sređivanju. Koliko vreme i obaveze dozvole... Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.10.2018
Mjesto: Mainz
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: klavijatura
Interesi: nogome i muzika
![]() |
![]()
zovem se saša imam 36g i dolazim iz njeamačke.
sviram klavijaturu za vlastiti gušt i trenutno imam roland bk5. nadam se ugodnom druženju.poz svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.10.2018
![]() |
![]()
red je da se predstavim,zovem se branko,imam 44 god,svirao pomalo gitaru,sada sam u potrazi za klavijaturama,da ispunim sebi decacki san...cisto za kucu i sviranje iz zadovoljstva.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobrodosli na forum, uzivajte
![]() |
![]() |
![]() |