|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Nije mi jasno iz cega si mogao zakljucit da bih se svadjao
![]() Bas sam bio raspolozen. Upravo poznajem neke ljude koji su emotivno povezani za staru mixetu dynacord psx i jos uvijek ju ne zele promijeniti iako je i ona miljama zaostala za danasnjim mixerima. Isto tako i stare kutije,svima su nam bile dobre,ali izasle su bolje,neko prelazi na novije bolje,neko ostaje na starim iz nekog razloga. Pa sam pomislio da si i ti poput mojih poznanika nostalgicar,da si emotivno vezan za te neke starije mixete ili kutije. Ako sam nesto pogresno rekao evo necu vise o tome,nije bilo namjerno. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | cleaner (23.03.2018) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2016
Mjesto: Beograd
Godina: 58
Downloads: 0
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 34 puta u 33 Postova
Instrumenti: klavijature, harmonika
![]() |
![]()
Emotivno sam vezan samo za pare a eminent 4 pravi pare i nikad se ne kvari ali nikad......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imaju ameri jedan izraz, "why change if it is not broken". U prevodu, zasto menjati ako nije slomljeno.
Iz biznis perspektive, sve dok se doticna oprema izdaje i radi bez vecih troskova odrzavanja i donosi pare, zasto je menjati? Da novija je bolja, modernija, sa vise mogucnosti, ali ako to nije potrebno, zasto menjati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2016
Mjesto: Beograd
Godina: 58
Downloads: 0
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 34 puta u 33 Postova