|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Adur Gm - A Dm C-B-Gm-A
Moj dilbere kud se seeeeeeces A Gm-A B -Gm - A Ajjj sto i mene na povedes /2x A - Gm - A B______ A____C-B-Gm-A Dm______B_______ A Sto te volim ah sto te ljubim aaaaaaaaman,aman boze moj /2x Ja je pevam iz Fis dura a posto vidim da su ti naveli primer iz A tako sam ti napisao!Ako se ne snadjes onda c ti naapisati i iz Fis! Aj sad vezbaj ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (20.03.2008 u 21:03 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A-dur pjeva "nervozni postar" ali mislim da je Fis ili G-dur normalna intonacija,sve zavisi od vokala kako moze da interpretura-otpjeva pjesmu (nije stvar u visini nego u ljepoti pjevanja)...
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa ja koliko mi se cini napisah da pevam iz Fis dura a neko je gore pomenuo A dur i ispisao sam coveku lepo akorde i mislim da ne treba da mi dajes tu primedbu jer mogu ti ja napisati sve tonalitete bez problema
![]() ![]()
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sory drug ma nije to primjedba, samo kazem da je pjeva nervozni postar iz A-dura. A apsolutno se slazem sa tobom...
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Opustencija
![]()
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
E Marco Marco Sine jedini u Majci
pozdrav Kolege |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Care od kud znas da sam jedinac
![]()
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
postavio sam na download notni zapis za pjesmu moj dilbere pa...
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 46
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
bas sam malo po internetu trazio istoriju o toj pjesmi jer me stvarno interesuju takve stvari puno,i naletio sam preko google na jednu stranicu gdje sam naso audio snimak iz 1926 godine,izvodjac teodora arsenovic.sad dali je ona napisala tu pjesmu ili neko drugi ili potice iz jos ranijeg vremena to neznam,ali je zanimljivo kako neke pjesme kruze tolike generacije i jos se uvijek pjevaju kroz mnogo razni verzija i koliko ce se generacija jos pjevati.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akordi, dilbere, moj |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|