|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Znam shta mislish, ali postavio si nedefinisano pitanje i zato cesh dobijati nedefinisane odgovore...
![]() Ako mislish na "extra sound" klavijature ili ozvuchenja, tu cesh samo dobiti svadju... Vecina tih stvari su jako subjektivne... Ja, npr, ne volim Dyncord ozvuchenja, i po meni imaju snazan ali neprecizan i muljav zvuk, a zbog toga bi me 70% ljudi ovde skalpirala... ![]() Pevachi i pevachice, npr, ove osobine cene, jer im to pokriva dosta greshaka. Zato i jeste cenjen za tezgarenje... Ja, npr, volim RCF-ovi preciznost zvuka. Pogotovo basa... Neko se nece sloziti samnom... Volim bubanj Rolandove ritam mashine, a skoro sve ostalo sa Yamahe. Svako ima svoj ukus, tako da ovom temom, kao shto sam vec rekao, mozesh dobiti samo josh jednu u nizu prepirki da li je bolja Coca Cola, Pepsi, Cockta, Dr. Pepper ili shta vec............ ![]()
Favoriti |
Oznake |
sound |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|