|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Klavijaturu sam kupio s sistemom 1.11 i ja sam napravio update na 1.63 bez veze nisam imao nikakav problem nego cisto da bude zadnja verzija....ja bih vrlo rado vratio na 1.11 al nemogu naci za musikant nigdje predhodne verzije
Dodato: Mozda sam naso rijesenje bar sto se mene tice...stavio sam svoje ritmove umjesto fabrickih i bar zasad radi bez greske ... Dodato: I tu brlja đaba Promijenjeno od GALA (18.02.2018 u 23:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Kod mene par godina taj zadnji o.s. i uvijek je brljavio sto se tice sts.
Jedino sto sam uspio primijetit je cini mi se da kad nesto mijenjate vezano za ritam,eq fx editujete bubanj ili nesto slicno i onda to sacuvate,cini se da se tad pobrljavi. Imam neke ritmove koje vec duuugo ne popravljam,na njima cijelo vrijeme stoji sts i ne brljavi. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | GALA (22.02.2018) |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
ja sam kupio Pa3x prije mjesec dana i bio je OS 1.11 i nikakvih problema nije bilo ..i ubacim ovaj zadnji 1.63 kao da budem moderan da ne zaostajem...heehee i tad krene sve po zlu
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
4 godine pa3x, set sam sebi redam pravim sredjujem, os1.63
gde god sam koji sts i kad snimio ostavio uvek je bio na stilovima uvekk, ni jednom greska. a najvise koristim preformance. sts ono klasika za dosta stilova po 3.4 sts. ali ne za sve bas stilove, jer ne koristim sts mode,
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Da li je neko uspio izvest onda neki zakljucak zbog cega vecini brljavi,a evo nekima ipak ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|