|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.12.2006
Downloads: 1075
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ljudi iskreno nisam cuo pa500 kako radi ali psr3000 ima ekstra ritmove ali samo za zabavnu i rock muziku za narodnjake je po meni sranje uopste mi se ne svidja dvojka je katastrofa rumba tu i tamo dok ti ritmovi na tyrosu2 zvuce naravno mnogo bolje zbog semplera toliko o semplovima boje su mu isto bez veze mislim da pa500 nije bolji od pa80 sa karticom a pa tako sredjen je mnogoooo bolji od psr3000 ne bi zeleo da me neko zbog ovog komentara ispljuje posto je ovo samo moje misljenje poz.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo da se nadovezem.
Mislim posto je kolega imao rolanda bolje mu je da idelje koristi rolanda jer je priviko uho na njegov zvuk.Po mom misljenju najbolja je opcija e50 koja extra zvuci. To je moje misljenje. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Ako je tako onda je u redu al ako to sudis po tome sto si naso negde tudje ritmove i samo loadirao onda NIMALO NISI U PRAVU! Zato sto neko nije znao kako uraditi ritmove po tome ces suditi? Ne pljujem po tebi al reci i sam da nije tako. Jesi ti sam radio te ritmove pa tako zvuce? Ne verujem.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, misspeled, pa500, psr3000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|