|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
Hmmm, moram priznati da mi se ovo vase rijesenje bas i ne svidja, ali to je samo subjektivno misljenje. Opet kazem, ja sam tip koji voli da bude sve kako je i kupljeno, ni mobitel nikad nisam nosio u maskici. A te mrlje koje spominjete ja stvarno ne peimjecujem na toj matiranoj povrsini. Ostaju mi na ekranu i na ovom sjajnom dijelu oko ekrana.
Jasno mi je da video konverter vama treba radi slanja teksta jer vam je komfornije da odmah imate tekst cim odaberete registraciju. Znam i da se moze namjestiti da vanjski ekran prikazuje samo tekst, a ne ono sto je na ekranu klavijature pa stalno imate text aktivan dok u svirci mozete mjenjati sto vam treba na ekranu. Barem je tako bilo na tyrosu pa je vjerojatno i ovdje iako ovdje nisam probao. I da mislio sam da se wifijem moze slati text, barem sam tako shvatio Marijana s prezentacije (nisam bio na prezentaciji, ali gledao sam stream).. i onda sad na kraju krajeva mi nije jasno zapravo cem mi sluzi taj wifi na njemu osim azuriranja sata, vremena.. veceras sam evo pokusao spojit android tablet, spojim ga uredno. Wifi se moze namjetiti da radi u dva moda. Da Genos bude ruter i tablet ga uredno nadje i spoji se, ali ne vidim da ista dalje mogu s tim. I drugi mod da se Genos spoji na kucni wifi. I tu opet ne vidim sta s tim osim automatkog podesavanja vremena. Ali to je sad vec druga tema... Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Da, vidim da si dobro shvatio zašto koristim vanjski ekran. On je u stvari "bilježnica s tekstovima". Čim preko registracije pozovem postavke neke pjesme, na vanjskom ekranu se pojavljuje tekst za istu. Ponekad, kada netko poželi neku staru pjesmu, a zaboravio sam joj tekst, opet ga pozovem "ručno" iz klavijature. Ne vidim boljeg niti bržeg rješenja. Kako ti riješavaš tekstove ako ih ne znaš na pamet?
Wifi služi za bežično spajanje i kao što kažeš, radi u dva modaliteta. Njega možeš koristiti za recimo, unos packova u Genosa. Ili za spajanje na yamahine stranice kako bi kupio materijal. Međutim, tekstovi moraju ići putem midi protokola i ako ih želiš slati bežićno, potrebno je dokupiti ono što sam napisao u predhodnom postu. Može se nešto uštedjeti ako se koristi android tablet i neka aplikacija poput mobilesheet. Ako neki novi firmwire donese mogućnost ( o tome se na veliko priča jer Montage to ima) da vanjski touch ekran može slati informacije nazat prema klavijaturi, onda aplikacija songbook ili neka druga na tabletu neće imati neko veliko značenje. Ova home made naljepnica u cjelokupnoj perspektivi izgleda ovako. Kažem, meni je draže vidjeti to nego masne mrlje koje se pojavljuju. Pogledaj malo bolje prema svjetlu ona mjesta koja najčešće koristiš. Mat podloga se počinje sjajiti. Ovo na slici je nakon mjesec dana korištenja, a mogu predpostaviti što će biti nakon par godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
genos, kofer, stickers, torba, transport, video out |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|