|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ja ću na ovakve i ine usporedbe odgovoriti na ovaj način.
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
![]() ![]() verovatno mozda neki mali procenat ljudi i to mozda nesto vrlo vrlo malo fabrike, bar jos nisam cuo da neko koristi fabricki dk ili bilo sta drugo, sto se tice klubskih, kafanskih privatnih zabava diskoteka itd, moja uporedba se bazira iskljucivo na semplovima i set doticnog .....set, nema veze sa fabrikom ova uporedba,sve se ja slazem sa onim sto si ti napisao u temi, znaci slazem se sa svime, ali ovde nije rec o toj temi sto si ti pisao i nema veze sa fabrickim mogucnostima resoursima itd... ja sam radio iskljucivo tu uporedbu koju 80% ljudi koristi na nastupima i dan danas, a to je uporedba semplovi i sami semplovi koji se vuku jos uvek od triton le serie pa neko to nakaci u pax4 i dodje ovde hvali se hehe bolje to zvuci na moj pa4 i vrhunski izlazi na pa4 jer kosta 4000e ili sta znam vec koliko nego na nekom jeftinijem sempleru, aha zvuci m..eg bolje, pokazao sam onim malim demom a bice ih jos dok samo sredim ostatak da ustvari sve zvuci malte ne isto dal je u pitanju ea7 ili pa4, nego psiha je to ljudksa pa i dalje ne gledamo i ne shvatamo neke stvari kako bi ustvari trebale da se shvataju Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Pročitao sam sve što si napisao ti, a i ostali koji rade na isti način. A s odgovorom nisam ništa požurio nego sam lijepo i precizno objasnio u čemu griješite.
Imaš pravo kada kažeš da 80% ljudi (a ja mislim da je postotak još i veći) radi na isti način. Isto tako se slažemo da su materiali iz "popularnih setova" koji se vrte unaololo i upisjuju u aranžere stari i loši. Tvrdim da je to pogrešno, da zbog toga svi zvučite lošije nego što biste mogli i da u tom slučaju ovakve usporedbe nemaju nekog smisla. |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
na tome i istajemo,druge usporedbe i ne mogu da pravim jer ocigledno nema dobrih setova
![]() Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk Promijenjeno od Dell (08.02.2018 u 08:52 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Bilo koje dve klavijature se mogu uporediti,a pogotovo ove dve posto pripadaju istoj klasi tj. obe su aranzeri,samo prilikom poredjenja treba iznositi realne cinjenice i izvesti realan zakljucak.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zašto bi netko usporedjivao yugo i m3?
Takva usporedba samo govori nešto o onome tko tako nešto uspoređuje. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Promijenjeno od Dell (21.02.2018 u 08:51 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
procitaj te ceo post sto je ispisan,
niti se uporedjuje jugo i m3 niti ima veze sa time, lepo je napisano da je uporedba radjena u vezi sa stvarima koje se 80 posto koriste na nasem prostoru a to su semplovi, a ne u vezi fabrike os-a, mogucnosti tralala i tako, za one koji ne citaju do kraja,ili nisu lepo razumeli post evo jos jednom znaci uporedio sam samo semplove i samo semplove sa setom koji 80 posto i vise ljudi koriste na svojim korg aranzerima i nikakva druga uporedba ovde nije u pitanju ![]() Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk Promijenjeno od Dell (21.02.2018 u 08:51 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Postovani Romario,zaista ne znam zasto bi neko poredio Jugo i M3,a da budem iskren i ne zanima me.U mom postu sam samo rekao da dve aranzerske klavijature,vodecih svetskih proizvodjaca treba porediti,ali koriscenjem realnih cinjenica i argumenata i doci do realnog zakljucka.Ovo je muzicarski forum,i normalno je da se prica o muzickim instrumentima.
Naravno da ce tehnicka superiornost biti na strani instrumenta koji kosta vise od 4000âŹ. Na zalost,u 80% tih instrumenata placenih preko 4000⏠naci ce se semlovi,lupovi i ritmovi koji se vuku po ex-YU skoro dvadeset godina. Postovanje Vama i srdacan pozdrav. Promijenjeno od Dell (21.02.2018 u 08:51 sati) |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Super-Moderator
![]() |
![]()
Svatko onaj tko ima živaca (i vremena) da pročita sve u ovoj i u ostalim temama slične prirode oko usporedbe dva modela aranžera, shvatit će da se želi izjednačiti upotrebna vrijednost jeftinog i skupog modela.
Citat:
Citat:
I mala opska nevezana uz temu. Kada unosite novi post iz mobilnog uređaja koristeći Tapatalk, nije dobro samo stisnuti naziv gdje piše REPLAY. U tom slučaju se citira predhodni post što nije dozvoljeno pravilima ovog foruma. Trebate kliknuti na narandžastu ikonu sa strelicom u sredini, u tom slučaju nema citata, a odgovor će se prikazati na forumu. Promijenjeno od casper (20.02.2018 u 15:47 sati) |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Bio jednom jedan forum i bio jednom jedan član(hvala Bogu,još je živ i zdrav i svira i radi)koji je bio zadužen za "skupljače" postova....zamolio bih ga da se probudi,a inače je dr!!!!!!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|