|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Haha ne moras snimiti video shvatio sam i upravo sam tako hteo da organizujem svoje sviranje. Samo sto ja radim sa vise ekipa i treba mi dosta ritmova. Npr imam samo osnovnih ritmova za narodnjake oko 50. A gde su plus namenski za odredjene pesme. I kad tome dodamo zabavne kojih imam oko 200 da kazem namenskih (prepravio sam fabricke) ne moze mi stati sve to na tih 11 tastera. A zabavne i namenske sam mislio da poslazem u music finder.
Sa tabletom mnogo je lakse i preglednije ali ima problem zbog baterije. Ne izdrzi mi celu svirku. A posle moram rucno da se snalazim. Kada nisu izbacili da ima tablet sa posebnim napajenjem. Program uz tablet koristim trenutno midi commander. A planiram da sredim registracije pa cu onda koristiti Mobile Sheet. Hteo sam da snimim nacin rada ali ne mogu da posavim video mnogo veliki format. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Onda se razumijemo, što se tiče ovog FILE ACCESS. Ali ne moraš nužno imati samo 10 ritmova u grupi. Ti ih po potrebi staviš koliko želiš, recimo 30 ali onda moraš listati na page2 ili 3.
Mobile sheet je odličan program, radi na androidu i jeftiniji je od Songbooka. Sa njim možeš odraditi istu stvar kao što je to napravio čovjek ovdje. Mislim da bi ti to bilo dobro i pregledno rješenje. https://youtu.be/ng-cHHbFbvg |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|