|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Marjanov odgovor je dobar i koristan i dobro je na taj nacin promatrati kutije-u kontekstu cijelokupne opreme. Ja sam takodje jedan koji o teoriji malo znam, nekako sam zavrsio na C115V, Emx5000. Vokal mi je bio los, nekako sam bio naucen na njega dok mi nekoliko kolega nije preporucilo zamjenu mikrofona. Zamijenio sam Beyer za Akg C5. A mogao sam eksperimentirati s zvucnicima. 😃
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Imao sam i rcf 732,a juče sam prvi put radio na Hk Linear 5 112Fa,koje sam hteo da testiram(kupio sam ih),pošto sviram na Jbl prx xlf 718 binovi i prx 715 sateliti,na tonskoj probi,posle naše standardne konfiguracije skinuo sam prx i stavio Hk.neću sad da poredim sa prx koga je u startu HK oduvao,ali kutija ima izuzetno jak i precizan bas s obzirom da je 12-ka,i dosta daleko baca,vokali izlaze čisto,jednostavno nemam zamerku,mnogo mi se dopala,i razmišljam da raprodam jbl sistem i kupim još 4 bas bina HK Linear sub 2000a,da sklopim sistem.Rcf je takođe odlična kutija,međutim ja plastikanere ne preferiram,Hk je drvena kutija i po meni je to već u startu prednost.Uglavnom koju god budeš kupio nećeš pogrešiti,u tom cenovnom rangu opravdavaju svoj kvalitet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|