|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 271
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Evo da se javim stigao Tyros 5 jos u utorak uvece. Ali nisam stigao da se javim posto se nisam odavajao os njega. ☺.
Na prvi utusak odusevljen sam zvukom i mogucnostima u odnosu na Tyros2. I odusevljen sam cinjenicom da bukvalno sav materijal iz T2 radi na prvu u Tyros 5. Nemam potrebe nista dodatno podesavati. Mogao sam ici na svirku posle dva sata od kad sam ga kupio. Konvertovao sam semplove u format od T3 (kako je Casper rekao) i sve tako u YEM i nalodovao u T5. Registracije, stylove, padove, tekstove sam ubacio preko usb-a i sve sljaka bez greske. Skinuo am Euro Dance paket i ubacio i njega i ostaje mi jos jedan paket ali nesto me zeza nece da verifikuje sifru koju sam dobio u paketu. Otom potom i nije mi nesto o glavu. Kad cujem Real Drum kit i Acustic kako rade dovoljno mi za sad. Ubijaju u mestu. Sto se tice YEM-a ceka me druzenje sa njim☺ ali ovako na prvu sve je prosto. Lako se kapira. Tako da cu vam sigurno malo dosadjivati sa pitanjima. Zahvaljujem se unapred. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.827 puta u 1.361 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
To volim čuti.
Tvoje iskustvo razbija sve dileme i nagađanja oko toga da 1. nema neke bitne zvučne razlike od jednog do drugog Tyrosa 2. da je YEM kompliciran, da ne valja i da je bolje bilo da su ostavili stariji pristup upisivanja materijala A kompatibilnost materijala je bila jedna od vrhunskih odlika Yamahe. Što misliš koliko bi dana ili tjedan bilo potrebno za prebacivanje sadržaja sa PA2X na PA4x? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | dmmacak (07.10.2017) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Sretno Jarane I da se nauzivas u sviranju sa Peticom.
Odlican sintisajzer,sluzi me evo vec paar godina..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | dmmacak (07.10.2017) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|