Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 25.09.2017, 23:10   #1
Negoslav
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 28.07.2015
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Harmonika
Negoslav ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Sada sam se cuo sa deckom koji je slikao te slike i koji je bio na prezentaciji. Ovako mi je napisao.24 razlicite Samplova samo za dobos je uradjen.Ali ne samo za dobos vec i za Bas.Uvek po 24 samplova.A mozes da ih preradis na slidere sto sam ti poslao sliku. Plus mozes Audio link da stavis na Multipad direktno sa USB.Znaci. Imas recimo solo pevanje od neke pesme ili Tercu. I on vuče direktno sa USB wave.30 DSP efekti imas na njoj. I ekran je na tauch. I koliko sam ga razumeo, bubanj u toku svirke moze da se preradjuje.
Negoslav je offline   Reply With Quote
Star 26.09.2017, 01:47   #2
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Negoslav Pokaži Post
.......mozes Audio link da stavis na Multipad direktno sa USB.Znaci. Imas recimo solo pevanje od neke pesme ili Tercu. I on vuče direktno sa USB wave.
To moze I T4 ako se nevaram,,
a T5 I nova PSR serija moze 100%.

Mislim da ipak treba sacekati jos ovih paar dana da saznamo tacno od Yamahe koje su sve specifikacije Genosa..

Pozdrav.
tyros2 je offline   Reply With Quote
Star 26.09.2017, 02:05   #3
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tako je, mislim da se kod Ty5 još dodatno može sinhronizirati tempo što nije slučaj sa Ty4.
Što se tiče ovih 24 samplova, i to može svaki tyros. Možda je mislio na 24 elemenata ali opet ostaje pitanje što sa tim.

Na slikama mi se čini da je ekran poprilično ukošen i to je dobro, ne samo zbog vidljivosti nego i zbog biranja funkcija. Tako je lakše pogoditi mjesto na ekranu. Još ako dobro dihta, može poslužiti kao bazenčić kad te pijani gost zalije pivom.

Pored prilagodljivih tastera s desne strane, moguće je dodjeliti funkcije sliderima i knobovima na lijevoj strani. To je ono što smo čekali. Vjerojatno će biti dostupne razne funkcije od promjene volumena, panorame ... Još kada bi učini da se vrijednosti automatski sinhroniziraju s položajem ovih kontrola, to bi bilo super.
casper je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
aranžer, genos, montage, yamaha

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije